جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اقیانوسی که دی اکسید کربن انسان‌ها را می‌بلعد

  • کد خبر: ۹۷۴۸۷
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۳
اقیانوسی که دی اکسید کربن انسان‌ها را می‌بلعد
پژوهشی بر پایه مطالعه هوایی گاز‌های گلخانه‌ای گزارش می‌دهد که اقیانوس منجمد جنوبی همچنان مقادیر زیادی از کربن دی اکسیدی را که انسان‌ها با سوزاندن سوخت‌های فسیلی منتشر می‌کنند می‌بلعد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشی بر پایه مطالعه هوایی گاز‌های گلخانه‌ای گزارش می‌دهد که اقیانوس منجمد جنوبی همچنان مقادیر زیادی از کربن دی اکسیدی را که انسان‌ها با سوزاندن سوخت‌های فسیلی منتشر می‌کنند می‌بلعد. نتایج جدید با گزارش سال ۲۰۱۸ در تضاد است. آن گزارش پیشنهاد می‌کرد که اقیانوس اطراف جنوبگان آن قدر که تصور می‌شد گاز گلخانه‌ای جذب نمی‌کند و حتی در برخی از نواحی گاز کربن دی اکسید را به اتمسفر باز می‌گرداند.

چندان مایه آسایش نیست که بگوییم اقیانوس ها، که همین الان نیز اسیدی‌تر از قبل شده اند و گرمای بی سابقه‌ای را در خود ذخیره کرده اند، احتمالا می‌توانند بار بیشتری از تغییرات اقلیمی را تحمل کنند، اما به گفته متیو لانگ اقیانوس شناس مرکز ملی پژوهش‌های اتمسفری در بولدر کلورادو، «این جمع بندی به طرق مختلفی اطمینان بخش است.»

به این دلیل که تصور می‌شد اقیانوس جنوبی به تنهایی مسئول جذب اقیانوسی نصف کربن دی اکسید منتشر شده به وسیله انسان‌ها در هر سال است. بدین معنا که اقیانوس جنوبی نقش درخورتوجهی در متعادل کردن برخی از اثرات بی واسطه این گاز‌های منتشر شده دارد. با این حال، تخمین‌های سطح اقیانوس نشان داده بودند که در هر سال، این اقیانوس در واقع یک منبع خالص کربن دی اکسید محسوب می‌شود و حدود ۰.۳ میلیارد متر مکعب گاز به اتمسفر وارد می‌کند.

از طرف مقابل، یافته‌های جدید، که در تاریخ ۳ دسامبر (۱۲ آذر) در ژورنال Science منتشر شده اند، نشان می‌دهند که از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸، همچنان یک سینک خالص کربن دی اکسید بوده و سالانه حدود ۰.۵۵ میلیارد مترمکعب از این گاز را جذب کرده است.

پژوهش سال ۲۰۱۸ از شناور‌های عمیق جدیدی، که حالا تعدادشان به ۲۰۰‌ می‌رسد، استفاده کرده بود که بخشی از پروژه «مشاهده و مدل سازی کربن و اقلیم اقیانوس جنوبی» یا SOCCOM، هستند. محاسبات انجام شده روی داده‌های ۳۵ عدد از این شناور‌ها بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ نشان می‌داد که این اقیانوس در واقع در زمستان‌ها مقادیر زیادی از کربن دی اکسید را به اتمسفر باز می‌گرداند. این پژوهش نگرانی‌هایی را درباره نقش اقیانوس منجمد جنوبی ایجاد کرد که شاید این اقیانوس در خنثی کردن اثرات تغییر اقلیم روی زمین چندان که پیش‌تر تصور می‌شد، فعال نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->